tisdag 28 september 2010

Jag ska bli bokhandelsbiträde

Jag har en längre tid kännt att jag vill göra något annat än att sitta på kontor. Jag har velat jobba i bokbranschen. Nu har det äntligen hänt något. Om fyra veckor börjar jag jobba deltid i en bokhandel. Det ska ska bli fantastisk kul! Jag har förmånen att ha två jobb, så jag kunde ta ett deltidsvikariat och ta tjänstledigt från mitt ena jobb.

Så i vinter kan ni nog räkna med att denna blogg, precis som Illusionernas blogg, kommer innehålla lite bokhandelshumor.

11 kommentarer:

 1. Grattis får man väl säga då.:-)

  SvaraRadera
 2. Grattis! Vad roligt! Ser fram emot dina inlägg om livet i en bokhandel.

  Jag har alltid drömt om att öppna antikvariat. På sätt och vis ska jag också göra det. Fast bara fiktivt... ;-)

  SvaraRadera
 3. Grattis! Det händer både mycket roligt, mycket konstigt och mycket stökigt när man jobbar i bokhandel vet jag av erfarenhet. Ser fram emot inläggen!

  SvaraRadera
 4. Härligt! Finns ju tråkigare jobb alltså... Ser fram emot att dela erfarenheter.

  SvaraRadera
 5. Grattis, jag tror att det är ett riktigt roligt arbete, skulle mer än gärna jobba i en sådan. så jag önskar dig en rolig höst. S

  SvaraRadera
 6. Grattis! Det är ju något av en dröm att få jobba i bokhandel!

  SvaraRadera
 7. När jag pluggade jobbade jag i en bokhandel i närheten av Djursholm utanför Stockholm och där fanns en del smått excentriska kunder. Hoppas även denna butik ger upphov till roliga anekdoter.

  SvaraRadera
 8. Ungefär som Meg Ryan i You've got mail alltså?

  SvaraRadera
 9. Grattis - det är modigt att följa sin dröm. Önskar dig all lycka till!

  SvaraRadera
 10. Jag blir så avundsjuk att jag nästan smäller av. Ska genast sätta mig och ringa runt till olika boklådor idag och kolla om de inte kan behöva en liten pedagog där då och då.

  SvaraRadera