torsdag 1 juli 2010

Ett grönt paket på posten

Igår postade jag ett grönt paket fyllt med böcker och annat. När jag kom hem hade ett likadant paket kommit till mig. Böckerna i påsen var När barnet lagt sig av Michael Nyqvist och Det finns annan frukt än apelsiner av Jeanette Winterson. Ingen av dessa är böcker jag själv skulle ha köpt, men är inte det ett av syftena med det här bokbytet, att upptäcka ny litteratur? Så fort jag återfått läslusten (det är på g känner jag, men mer om det senare) ska jag ta tag i dessa böcker och seden recensera dem här på bloggen.

I övrigt innehöll påsen lite smått och gott, men tre saker förtjänar ett extra omnämnande: en cigarr, ett hemmagjort (tror jag) bokmärke med lissabonmotiv och sist men inte minst gröna skumsvampar. Jag säger det igen: gröna skumsvampar. Jag vet att jag har hajpat dem (detta utan att egentligen ha smakat), men jag ska öppna påsen en kväll och sedan recensera dem här på bloggen. (Nu har jag lyckats trycka in tre teasers i samma inlägg, det borde stärka mina läsarsiffror.)

Jag tackar och bockar, min hemlige bokvän.

1 kommentar:

  1. Hej! Vad kul att du gillade paketet. Jag var lite tveksam angående cigarren, men jag tänkte att jazz och cigarrer passar ihop. Konjaken får du stå för själv =) Bokmärket är hemgjort. Hoppas du gillar böckerna och att läslusten snart återvänder.
    //Din hemliga bokvän

    SvaraRadera