måndag 2 maj 2011

Harry ftw!

I morse vaknade jag med ett fult sår på amen. Jag trodde först att min flickvän hade förvandlats till en vampyr och inte orkat tas sig ändå upp till min hals för att ta sig en slurk. Det visade sig emellertid att det var Harry Potter-flugan som hade bitit mig, och det hårt. Jag bloggade häromdagen om att jag sist av alla i hela världen hade börjat läsa Harry Potter-böckerna. Nu vill det sig inte bättre än att jag har blivit såld och fast. Jag har beställt ett gäng av böckerna och laddat ner både ljudböcker och filmer. Igår blev jag klar med den första delen, Harry Potter and the Philosopher's Stone och nu har jag kommit en bit in i tvåan, Harry Potter and the Chamber of Secrets. Jag trodde inte att jag skulle bli så uppslukad av det, men jag gillar't.

5 kommentarer:

 1. Har själv inte läst böckerna, men jag älskar ditt inlägg :)

  SvaraRadera
 2. Okej, man fastnar. Jag borjade sjalv lasa dem precis nar bok nr fem kom ut och var helt galen, laste den pa ett dygn, gjorde inget annat. Det var alldeles, alldeles underbart!

  SvaraRadera
 3. HP-böckerna är fenomenala. Särskilt ljuvliga var de när jag läste dem eftersom jag läste dem ända från början och har fått vänta på varje bok och sedan råläst när de kommit. Helt underbara och superspännande.

  SvaraRadera
 4. Kanske har redan någon kollega sagt det till dej, men du är verkligen (trumvirvel) "sist på bollen"
  / Prembäck

  SvaraRadera
 5. @Prembäck: jag vet, men nu är jag snart klar med hela serien, inkl. filmer

  SvaraRadera