torsdag 6 oktober 2011

Jag vet vem som får priset

I år går Nobelpriset i litteratur till Ko Un. Kom ihåg var ni hörde det först.

7 kommentarer:

 1. Hoppsan, där tog du fel. Nästa år kanske.
  /bokmania

  SvaraRadera
 2. Så ledsen över att du hade fel behöver du väl inte bli så att du slutar blogga helt?!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag vill skicka en bok till dig. Skicka gärna din adress till heei@nok.se.

  Vänliga hälsningar
  Helena
  Natur & Kultur

  SvaraRadera
 4. hej:) vet du hur jag kan ändra mitt bloggnamn?:)

  SvaraRadera
 5. Jag har läst en jättebra bok! Den heter How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all. Den motbevisar helt varje tanke på att dumheterna som förstör världen skulle bero på en oföränderlig "mänsklig natur", och visar att det faktiskt finns hopp! Det viktigaste är att sluta med ursäkter. Den lägger även fram många bra förslag på hur förändringen ska kunna genomföras i praktiken. Som en extra bonus visar boken även att samma principer som kan ställa om hjärnan från dum till smart också kan förbättra hälsan i övrigt. Denna fantastiska bok går att beställa för bara 149 kronor genom http://litenupplaga.se/1198

  SvaraRadera
 6. Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 7. Så jag är alltså inte ensam om att ha läst How to exterminate stupidity? Men jag håller med er, den är verkligen jätteperfekt!!!! Jag har dessutom läst rykten på Pure science Wiki om att den även ska säljas på Bokmässan i Göteborg som är från 26 september till 29 september, och där vara ännu billigare. Där ska det även gå att få boken signerad av författaren efter hans tal 14.15 till 14.25 på lördag 28 september.

  SvaraRadera