måndag 9 maj 2011

Livstecken eller dödsryckning

Hallå.... Testing, testing.. Sjrpojf'seo... Fan! Wwfaaawkkkkkk.... Ok, ett försök till: Hej!

Som ni märker är jag lite ringrostig. Det känns som att jag inte har bloggat sedan andra puniska kriget (eller var det första?). Åpåpåp, säger kanske vän av ordning, du blogade ju för en vecka sedan. Och det är ju rikigt, men jag har lite tappat farten, frekvensen har gått ner till ett oroväckande puttrande i stället för den strida ström av läsvärda inlägg som borde publiceras här. Jag har inte lästorka. Jag har bara ingen lust att skriva. Så det så.

Så, till alla mina fans out there: håll ut, den här bloggens ära kommer att återupprättas vilken dag som helst. Men inte idag. Det här är ingen dödsryckning, bara ett livstecken.

3 kommentarer:

  1. Man tappar farten ibland, särskilt när det finns viktigare saker att göra än att blogga om alla böcker man läser. ;-) Dina fans finns garanterat kvar här sen när du känner att du vill förmedla dina tankar igen. Promise!

    SvaraRadera
  2. Ta det lungt ett tag, det kommer tillbaka! Vi har alla sadana perioder, vi vantar pa dig!

    SvaraRadera
  3. Jag har haft (har) samma problem. Det finns så mkt som måste göras plus är det svårt att hitta nåt vettigt att skriva om som inte endast handlar om vad man läst för bok.

    SvaraRadera